АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Азидин – Azidinum

Прочитайте:
  1. Триметазидин (Trimetazidine)

 

Властивості: легкий порошок жовтого кольору, гіркий на смак, легкорозчинний у воді.

Форма випуску: порошок.

Зберігання: за списком Б, у закритих банках з оранжевого скла, у захищеному від світла місці.

Дія: виражена хіміотерапевтична. Активний до збудників піроплазмозу, бабезієльозу і франсієльозу великої рогатої худоби та гемоспоридіозу овець.

Показання, способи і дози застосування: бабезієльоз, піроплазмоз, змішана інвазія у великої рогатої худоби, гемоспоридіоз у овець.

Дози підшкірно і внутрішньом'язово (на 1 кг маси тіла) у формі 7-процентного водного розчину з лікувальною метою вводять 0,0035 г, з профілактичною -0,0015...0,002 г. При потребі введення повторюють через день, а з метою профілактики через 10...15 днів.

 

Гемоспоридин – Haemosporidinum

 

Властивості: дрібнокристалічний порошок білого кольору, добре розчинний у воді. Розчини синіють на світлі.

Форма випуску: порошок.

Дія: антипротозойна для збудників піроплазмозу і бабезіельозу.

Показання, способи і дози застосування: піроплазмоз коней, піроплазмоз і бабезієльоз великої рогатої худоби, піроплазмозі у овець.

Дози підшкірно або внутрішньом 'язово (на 1 кг маси тіла) у формі 1...2-процентного розчину: великій рогатій худобі і вівцям - 0,0005 г; коням - 0,0002 г. Уводять два-три рази з інтервалом 24 години.

 


Дата добавления: 2015-10-20 | Просмотры: 441 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)