АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Критерії оцінки захисту історії хвороби

Прочитайте:
  1. II. Критерії діагностики
  2. XII. Щоденник перебігу хвороби
  3. АВТОСОМНО-ДОМІНАНТНІ ХВОРОБИ
  4. Автосомно-рецесивні хвороби
  5. АВТОСОМНО-РЕЦЕСИВНІ ХВОРОБИ
  6. АНАМНЕЗ ХВОРОБИ (Anamnesis morbi)
  7. ВНУТРІШНІ ХВОРОБИ ТВАРИН
  8. Динаміка клінічних симптомів хвороби Лайма та кліщового енцефаліту.
  9. Диференціально-діагностичні критерії СДР і синдрому меконіальної аспірації
  10. ДІАГНОСТИЧНІ КРИТЕРІЇ

Оцінювання історії хвороби як обов’язкової індивідуальної роботи студента відбувається під час її захиту в процесі індивідуальної роботи икладача зі студентом.

 

Оцінка «5» виставлється, якщо студент провів повне клінічне обстеження хворої дитини, описав його результати, правильно оцінив загальний стан хворого, клінічні зміни з боку органів і систем, результати лабораторних та функціональних методів обстеження, вірно визначив клінічний діагноз згідно класифікації хвороб, призначив повне та правильне лікування, правильно визначив прогноз захворювання та засоби його профілактики. Студент має бути ознайомлений із додатковою літературою і правильно її використав у написанні диференційного діагнозу, терапії, епікризу. Показав вміння логічного клінічного мислення.

Оцінка «4» виставлється, якщо студент провів повне клінічне обстеження хворої дитини, але допустив неточності в описанні та оцінці результатів обстеження, правильно, але не повно визначив клінічний діагноз, призначив лікування не в повному обсязі.

Оцінка «3» виставлється, якщо студент допустив окремі помилки в аналізі стану, результатів клінічного та лабораторного обстеження хворої дитини, обгрунтуванні діагнозу, в призначенні лікування або визначенні прогнозу захворювання. Не має чіткості у викладі матеріалу, не використана додаткова література, діагноз логічно не витікає з даних обстеження. В епікризі не враховано особливості перебігу захворювання у конкретного хворого. Є граматичні помилки.

Оцінка «2» виставлється, якщо студент допустив грубі помилки в аналізі стану, результатів клінічного та лабораторного обстеження хворої дитини, невірно обгрунтував діагноз, призначив невідповідне лікування.

 

Традиційна оцінка Бали
   
   
   
   

Робота вважається виконаною лише в разі отримання студентом позитивної оцінки з історії хвороби.


Дата добавления: 2015-09-03 | Просмотры: 406 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)