АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ОБГРУНТУВАННЯ ДІАГНОЗУ НА МОМЕНТ ГОСПІТАЛІЗАЦІЇ В АКУШЕРСЬКИЙ СТАЦІОНАР

Прочитайте:
  1. I. Жалобы на момент курации:
  2. I. Организационный момент
  3. I. Организационный момент.
  4. N Новонароджена дитина не виноситься з пологового залу до моменту переведення разом із матір'ю у палату спільного перебування.
  5. VІ. Акушерський діагноз і його обґрунтування
  6. А. загрязнение происходит не одномоментно, а в течение длительного времени, до прекращения радиоактивных выбросов
  7. АКУШЕРСЬКИЙ ТРАВМАТИЗМ МАТЕРІ
  8. Б) на момент времени.
  9. Вагітна Г., звернулась в Ж.К. з терміном вагітності 34 тижні з приводу підвищення АТ, набряків нижніх кінцівок. Який аналіз необхідно зробити для остаточної постановки діагнозу?
  10. Важные моменты

 

Схема попереднього діагнозу – кожна частина діагнозу повинна бути зформульовані відповідно до вимог МКХ-10 та чітко обгрунтована скаргами жінки на момент госпіталізації, клінічними даними на момент госпіталізації та додатковими (інструментальними і лабораторними) методами дослідження, отриманими з обмінної карти вагітної:

1. Кількість вагітностей з урахуванням даної – при обгрунтуванні вказати в якому терміні і чим закінчилися попередні.

2. Строк вагітності в тижнях.

3. Кількість пологів в анамнезі – при обгрунтуванні вказати в якому терміні та яким методом була розроджена жінка, антропометричні дані новонароджених, ускладнення в пологах і у післяпологовому періоді, при наявності дітей, що померли додатково вказати причини загибелі.

4. Положення внутришньоутробного плоду, його позиція, вид та передлежання.

5. Період пологів (при наявності даних).

6. Акушерська патологія та її ускладнення (наприклад: пізній гестоз, вузький таз, несвоєчасне відходження навколоплідних вод, аномалії пологової діяльності та ін.).

7. Ускладнення (при наявності).

8. Екстраненітальна патологія (при наявності).

 

ПЛАН ВЕДЕННЯ ПОЛОГІВ

Необхідно чітко зформулювати та обгрунтувати план ведення пологів з визначенням термінів розродження, методу розродження, план обстеження та лікування (в залежності від наявності акушерської і екстрагенітальної патології) на даному етапі:

- якщо планується розродження через природні пологові шляхи – чітко визначити особливості ведення в І, ІІ та ІІІ періодах пологів, рекомендовані методи знеболення;

- при наявності показань для оперативного розродження – обгрунтувати показання та умови для кесаріва розтину; показання та умови для вкорочення чи виключення ІІ періоду пологів завдяки використанню акушерських щипців чи вакуум-екскохлеатору;

- оцінити ступень ризику виникнення укладнень в пологах та при необхідності намітити план профілактичних і лікувальних засобів для їх уникнення:

- визначити засоби знеболення в залежності від методу розродження.

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 463 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)