АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

АНАМНЕЗ ПЕРЕБІГУ ВАГІТНОСТІ

Прочитайте:
  1. I. Спостереження за перебігом нормальної вагітності
  2. II. Анамнез болезни (anamnesis morbi).
  3. II.Методи діагностики інфекції під час вагітності
  4. III . Анамнез настоящего заболевания.
  5. IV . Анамнез жизни.
  6. IV. Анамнез жизни больного
  7. IV. АНАМНЕЗ ЖИЗНИ БОЛЬНОГО
  8. IV.1 Анамнез жизни ребёнка раннего возраста (до 3-х лет)
  9. IV.Анамнез жизни.
  10. V. АНАМНЕЗ ХВОРОБИ

 

Під час збору анамнезу встановити особливості перебігу вагітності, що триває, по триместрам. Дати характеристику перебігу 1-ої половини вагітності (симптоми раннього гестозу; симптоми загрози переривання вагітності та ін.) та особливостям перебігу 2-ої половини вагітності (ознаки прееклампсії; гіпертензії вагітних; загрози передчасних пологів; кровотеча зі статевих шляхів та ін.).

Вказати дату першого ворушіння плода.

Навести дані щодо спостереження за вагітною в умовах жіночої консультації (строк вагітності при першій явці вагітної в жіночу консультацію; кількість відвідувань жіночої консультації за вагітність; визначити особливості нагляду за вагітною в жіночій консультації (додаткові консультації спеціалістів; додаткові клініко-лабораторні та інструментальні методи дослідження та ін.). Дані про особливості нагляду за вагітною в умовах жіночої консультації можна отримати з обмінної карти вагітної. В історії пологів необхідно вказати захворювання, які мале місце під час вагітності та в які терміни вагітності вони виникли. Реєструється загальна прибавка маси тіла вагітної за період вагітності, а також кількість відвідувань занять з фізіопсихопрофілактики (школа «Відповідального батьківства», «Безпечне материнство», «Школа материнства», та ін.).

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 562 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)