АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Самостійна робота студентів

Прочитайте:
  1. VІ. Матеріали активізації студентів під час викладання лекції
  2. Багатоваріантна самостійна робота
  3. Багатоваріантна самостійна робота
  4. Багатоваріантна самостійна робота
  5. Будова та робота серця
  6. Ветеринарно-просвітницька робота
  7. Вихідний контроль рівня знань студентів
  8. Гігієна розумової та операторської праці. Провідні принципи, методи та засоби наукової організації праці. Санітарно-просвітня робота
  9. Для визначення базового рівня знань студентів
  10. Для викладачів і студентів економічних спеціальностей.
№ п/п Назва теми Зміст і завдання проведення заняття Обсяг годин
       
1-й змістовий модуль
1. Характеристика сировинної бази України у внутрішніх водоймищах і світовому океані. Ознайомитися зі станом і перспективами розвитку сировинної бази України у внутрішніх водоймищах і світовому океані.  
2. Характеристика методів аналізу органолеп-тичних, хімічних, біохімічних і фізичних показників якості рибної сировини і продукції. Вивчити методи аналізу органолеп-тичних, хімічних, біохімічних і фізичних показників якості рибної сировини та продукції.  
3. Характеристика основ-них методів збереження якості живої, охолодженої, мороже-ної та солоної риби. Вивчити основні методи збереження якості живої риби при транспортування з місць вилову на переробні підприємства, умови збереження в охолодженому, мороженому вигляді з використанням спеціальних захисних покриттів.  
4. Схеми посолу риби. Вивчити основні схеми і способи посолу риби, способи визначення ступеня дозрівання солоної риби.      
       
5. Характеристика спосо-бів виготовлення пресервів з використанням ферментних препаратів. Ознайомитися з методами використовування ферментних препаратів для виготовлення пресервів.  
6. Характеристика техно-логічних схем виготовлення риби холодного копчення та баличних виробів. Вивчити технологічні схеми виготовлення риби холодного копчення та баличних виробів.  
7. Характеристика техно-логічних схем виготовлення риби гарячого копчення. Вивчити технологічні схеми виготовлення риби гарячого копчення.  
2-й змістовий модуль
8. Характеристика методів визначення показників якості в'ялених морепродуктів. Дати характеристику методів визначення показників якості в'ялених морепродуктів.  
9. Характеристика техно-логічних схем консервування риби та інших гідробіонтів з використанням біо-технологічних і теплофізичних засобів. Вивчити технологічні схеми консервування риби та інших гідробіонтів з використанням біо-технологічних і теплофізичних засобів  
10. Опис технологічних схем виготовлення кормової та технічної продукції з гідробіонтів. Дати характеристику технологічних схем виготовлення кормової та технічної продукції з гідробіонтів.  
11. Характеристика технологічних схем виготовлення ікристої рибної продукції з гідробіонтів. Вивчити технологічні схеми виготовлення ікристої рибної продукції з гідробіонтів.  
12. Опис технологічних схем виготовлення штучної продукції з гідробіонтів (ікра, крабові палички). Дати опис технологічних схем виготовлення штучної продукції з гідробіонтів (ікра, крабові палички).  
13. Характеристика видів рибних напівфабрикатів і кулінарних виробів. Дати характеристику рибних напівфабрикатів і кулінарних виробів.  
       
14. Опис властивостей фармацевтичних пре-паратів і субстанцій лікарських препаратів з гідробіонтів. Дати опис властивостей фармацевтичних препаратів і субстанцій лікарських препаратів з гідробіонтів.  
Всього: 96 годин

 



Дата добавления: 2015-11-26 | Просмотры: 406 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)