АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Лекція 6. Виробництво риби холодного копчення та баликових виробів.

Прочитайте:
  1. ВИРОБНИЦТВО ТА РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ
  2. Лекція 1
  3. Лекція 12. Травлення в шлунку, кишечнику
  4. Лекція 15. Соціальна реабілітації осіб, які повертаються з місць позбавлення волі
  5. Лекція 3
  6. Лекція 7. М’ЯЗИ КІНЦІВОК
  7. Лекція 7. Соціальна реабілітації дітей з обмеженими можливостями
  8. Лекція №1. Теоретичний екскурс психотерапевтичного методу Арт-терапія.
  9. ЛЕКЦІЯ №4

Виготовлення солоних напівфабрикатів для їх використання для виготовлення продукції холодного копчення. Копчення риби на копчено-провісних лініях, на лініях з лінійно-щілинними печами, відцентрових установках. Особливості виготовлення риби холодного копчення типу „Кіпперс”. Застосування коптильних препаратів.

 

Лекція 7. Виробництво риби гарячого копчення.

Особливості виготовлення продукції гарячого копчення з осетрових, тріскових, палтусових, хрящових риб. Використання відцентрових установок для гарячого копчення риби.

 

Лекція 8. В’ялення, сушіння риби та інших гідробіонтів.

Технологія в’ялення, підв’ялення, сушіння риби, плавців акул, концентрату рибного білка. В’ялення, підв’ялення, сушіння безхребетних, водоростей.

 

Лекція 9. Консервування риби та інших гідробіонтів з використанням біотехнологічних та теплофізичних засобів.

Методологія формування консервованої рибної продукції підвищеної біологічної цінності з використанням біотехнологічних та теплофізичних засобів. Ферментація сировини, регулювання вологоутримуючої здатності та активної кислотності м'язової тканини та ін.

 

Лекція 10. Кормова, технічна продукція з гідробіонтів.

Технологія заготовування жировмісної сировини для отримання напівфабрикату медичного та ветеринарного жиру. Технологія заготовування сировини для отримання кормового борошна, білково-кормової пасти, рибного клею, перламутрового препарату з луски та шкіри риб. Технологія отримання кормового рибного борошна, білково-кормової пасти, рибного клею, перламутрового препарату з луски та шкіри риб.

 

Лекція 11. Виробництво ікристих продуктів з гідробіонтів.

Технологія заготовування сировини для отримання ікристоїпродукції з різних видів риб (осетрових, лососевих, тріскових і ін.). Технологія отримання зернистої, пробійної, делікатесної, пастеризованої малосоленої ікри, ястикової, копченої тріскової та ікри з мінтая.

Лекція 12. Штучна продукція з гідробіонтів (ікра, крабові палички).

Технологія отримання сировини для виготовлення штучної продукції з гідробіонтів. Технологія отримання штучної ікри, крабових паличок.

 

Лекція 13. Рибні напівфабрикати та кулінарні вироби.

Технологія отримання філе з різних видів риб, мороженого харчового фаршу, рибних наборів для юшки. Характеристика основних видів кулінарної продукції з риб, безхребетних і водоростей (смажена, печена риба, рибні пельмені, рибний шашлик, відварена, заливна риба, рибні рулети, сальтисони, холодці і ін.).


Дата добавления: 2015-11-26 | Просмотры: 465 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)