АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Собівартість одиниці продукції.

Прочитайте:
  1. Біологічна особливість репродукції людини
  2. ВАРТІСТЬ МАТЕРІАЛІВ НА ОДИНИЦЮ І ВИПУСК ПРОДУКЦІЇ
  3. ВИРОБНИЦТВО ТА РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ
  4. Витрати підприємства на одиницю продукції
  5. Залежність обсягу попиту товару А від ціни одиниці товару Б
  6. Основні нозологічні одиниці первинного нейроСНІДу.
  7. Розрахувати прибуток і рентабельність продукції.
  8. Собівартість одиниці продукції
  9. СОБІВАРТІСТЬ, ПРИБУТОК І РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ
  Варіанти
                   
Собівартість, грн.                    

 

Однак на практиці вона неможлива й заборонена законодавством. Тому виробники товарів використовують «завуальовані» форми дискримінації цін, що наззиваються також політикою гнучких цін, які передбачають установлення не індивідуальних цін для кожного покупця, а декількох рівнів цін на той самий товар для різних груп покупців.

Наприклад, підприємство розміщає рекламні повідомлення в місцевій пресі, що містять купон, подання якого в підприємствах роздрібної мережі надає право знижки із установленої ціни на товар. Такі купони звичайно не вирізують споживачі з високим рівнем доходів, але охоче використовують споживачі з невисоким рівнем доходу, що бажають придбати даний товар.

ТЕМА: ПОЛІТИКА ЗБУТУ

 

Завдання 20

Вихідні дані про ціни, по яких підприємство уступає продукцію дистриб'юторові, і цінах, по яких ця продукція реалізується на ринку, наведені в табл. 26.

Використовуючи наведені дані визначите:

націнку дистриб'ютора у відсотках від «зовнішньої» і «внутрішньої» ціни;

використовуючи правило еквівалентності розрахуйте націнку у відсотках від «зовнішньої» ціни через націнку від «внутрішньої» ціни й навпаки.

 

Таблиця 26


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 421 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)