АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

В приймальному відділенні роділлі стало зле, вона втратила свідомість, почалися судоми. Про яке ускладнення це свідчить?

Прочитайте:
  1. Венозні ускладнення під час вагітності
  2. Все сокрушенное восстало вновь и пляшет
  3. Все что нам осталось, лишь бежать, бежать, бежать
  4. Все, но не Фрэнк. Ему стало не по себе от этого рассказа. Он чувствовал в лесу на себе взгляд. А что, если это и был тот самый Джерард?
  5. Генетические аспекты умственной отсталости. Генетика олигофрений
  6. Доедешь, и мы довершим, что осталось
  7. І. Санітарно-гігієнічний режим в приймальному відділенні
  8. Как победить усталость и депрессию
  9. Класифікація засобів протипухлинної медикаментозної терапії.. Побічні ефекти і ускладнення застосування, їх лікування і профілактика.

A. *Еклампсія

B. Прееклампсія І

C. Прееклампсія ІІ

D. Прееклампсія ІІІ

E. Діабетична кома

 

Медична сестра ФАП була викликана додому до жінки 23 років, яка скаржилася на сильний біль внизу живота, нудоту, коротке запаморочення. Жінка бліда, на обличчі холодний піт. АТ 90/50 мм.рт.ст., пульс 100 ударів за 1 хвилину. Остання менструація 6 тижнів тому. Поставте попередній діагноз?

A. *Позаматкова вагітність

B. Апоплексія яєчника

C. Аборт, що розпочався

D. Аборт в ходу

E. Неповний аборт

 

В передпологову палату доставлено роділлю. Другі термінові пологи. Розміри тазу 23-26-28-17 см. Пологова діяльність почалась 8 годин тому. Роділля неспокійна. Перейми часті, болючі. Нижній сегмент матки болючий, контракційне кільце на палець нижче пупка. Голівка рухлива біля входу в малий таз. Ознака Вастена позитивна. Яке ускладнення виникло у роділлі?

A. *Загроза розриву матки

B. Розрив матки, що розпочався

C. Розрив матки, що відбувається

D. Тетанус матки

E. Зауваження тазу ІІІ ступеню

 

У пологове відділення поступила вагітна 39 тижнів. Розмір таза 25-29-30-15. Справжня кон’югата дорівнює – 6 см. Яке важке ускладнення виникне під час пологів природним шляхом?

A. *Розрив матки

B. Стрімкі пологи

C. Передчасне відшарування

D. Кровотеча в третьому періоді

E. Розходження кісток симфізу

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 759 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)