АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Максимальна кількість балів, що присвоюється студенту при засвоєнні модулю (залікового кредиту ECTS) – 200 балів.

Прочитайте:
  1. N Кількість молозива – від 10 до 100мл, в середньому – 30 мл на добу.
  2. ЗАДАНИЯ ДЛЯ САМОКОНТРОЛЯ К I МОДУЛЮ
  3. ЗАДАНИЯ ДЛЯ САМОКОНТРОЛЯ К III МОДУЛЮ
  4. Кількість годин – 2
  5. Кількість годин – 2
  6. Кількість годин – 2
  7. Кількість годин – 2
  8. Кількість годин – 2 год.
  9. Кількість годин – 3
  10. Кількість еритроцитів

Максимальна кількість балів, яку може набрати студент при вивченні модулю, вираховується шляхом множення кількості балів, що відповідають оцінці „5”, на кількість тем у модулі та дорівнює 120 балам.

Мінімальна кількість балів, яку може набрати студент при вивченні модулю, вираховується шляхом множення кількості балів, що відповідають оцінці „3”, на кількість тем у модулі і дорівнює 40 балам.

Студент допускається до підсумкового модульного контролю за умови відвідування всіх занять та виконання навчальної програми і якщо за поточну навчальну діяльність він набрав не менше балів, ніж мінімальний показник (кількість балів, що відповідає оцінці „3”, помножену на кількість тем у модулі).

Оцінка за модуль визначається з урахуванням оцінок поточного контролю та підсумкової оцінки, яка виставляється при оцінюванні теоретичних знань та практичних навичок відповідно до переліків, визначених програмою навчальної дисципліни.

Підсумковий модульний контроль проводиться на останньому занятті з модуля протягом 90 хвилин. Основними формами контролю засвоєння модулю пропонуються: усна відповідь на теоретичні запитання, письмове рішення ситуаційних задач з вибору диференційованої фармакотерапії конкретного хворого (вибір групи ЛЗ, рецепти на рекомендовані ЛЗ).

Критерії оцінювання знань:

- теоретичне запитання - № 2 – 20 балів за 1 запитання – усього 40 балів;

- рішення ситуаційних задач - № 2 – 20 балів за 1 задачу – усього 40 балів.

Разом за підсумковий модульний контроль – 80 балів.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 462 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)