АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Рейтингова система балів, що присвоюються студентам

Прочитайте:
  1. IV. Методические указания студентам по подготовке к занятию
  2. IV. Система изложения
  3. IX. Дыхательная система
  4. IX. Система HLA
  5. Автономна нервова система
  6. АНАСТОМОЗИ МІЖ ВЕНОЗНИМИ СИСТЕМАМИ
  7. Антигенная система Резус.
  8. АНТИКОАГУЛЯНТНАЯ СИСТЕМА
  9. Антиноцицептивная система
  10. Артериальная система

З метою інтенсифікації навчального процесу, систематичності засвоєння навчального матеріалу, встановлення зворотного зв’язку з кожним студентом, своєчасного контролю та корегування навчально-виховного процесу, підвищення мотивації, зменшення пропусків навчальних занять, відповідальності студентів за результати навчальної діяльності успішність кожного студента з фармакотерапії та основами фармакокінетики оцінюється за рейтинговою системою.

Оцінка з дисципліни виставляється як середня з оцінок за модулі, на які структурована навчальна дисципліна.

Оцінка за модуль визначається з урахуванням оцінок поточного контролю та підсумкової оцінки, яка виставляється при оцінюванні теоретичних знань та практичних навичок відповідно до переліків, визначених програмою з дисципліни „Фармакотерапія з основами фармакокінетики”.

Максимальна кількість балів при вивченні кожного модулю – 200. У тому числі за поточну навчальну діяльність – 120 балів, за результатами модульного підсумкового контролю – 80 балів.

Поточний контроль здійснюється на кожному практичному занятті відповідно до конкретних цілей теми, на практичних підсумкових заняттях – відповідно до конкретних цілей змістових модулів. Рекомендується застосовувати на всіх практичних заняттях види об’єктивного контролю теоретичної підготовки та контроль засвоєння практичних навичок.

При засвоєнні кожної теми модулю за поточну навчальну діяльність студента виставляються оцінки за 4-ри бальною (традиційною) шкалою, які потім конвертуюються у бали залежно від кількості тем у модулі.

Поточний контроль здійснюється на основі щоденного усного оцінювання теоретичних знань по системі „запитання – повна відповідь”. Також поточні знання контролюються письмово:

а) рішення тестових завдань за базою „КРОК-2” з конкретним або множинними відповідями – студент отримує 5 тестів;

б) рішення ситуаційних задач (1 задача) – вибір фармакотерапії конкретному хворому із зазначенням напрямку лікування, групи ЛЗ, виписуванням рецептів на запропоновані ЛЗ для лікування хворого.

 

 

Нарахування балів за поточну навчальну діяльність:

№ модулю Кількість тем у модулі Бали, які нараховуються студентам Мінімальна кількість балів
  „5”   „4”   „3”   „2”
Модуль № 1            

 

Підсумковий контроль засвоєння модулю відбувається по завершенню вивчення блоку відповідних змістових модулів шляхом усних та письмових відповідей на теоретичні запитання та рішення ситуаційних задач.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 446 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)