АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Хід роботи. 1.Розглянути фізіологічні норми добової потреби студентів відповідно до віку та статі.

Прочитайте:
  1. Алгоритм виконання роботи.
  2. Алгоритм виконання роботи.
  3. Алгоритм роботи.
  4. Вибір теми розрахунково-графічної роботи. Підбір і вивчення літератури
  5. Виконання роботи
  6. Виконання роботи
  7. Виконання роботи
  8. Виконання роботи
  9. ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ
  10. Вказівки до виконання роботи

1.Розглянути фізіологічні норми добової потреби студентів відповідно до віку та статі.

2. Заповнити таблицю «Індивідуальний харчовий раціон» (колонки 2 та 3), зазначити всі продукти, та їх кількість (у г) у тій послідовності, у якій ви споживали їх протягом попередньої доби.

3. Користуючись таблицею 3, підрахувати кількість білків,жирів, вуглеводів та калорійність вживаних вами продуктів за попередню добу. Дані занести у таблицю (колонки 4 – 7).

4.Підрахувати загальну кількість білків, жирів,вуглеводів та калорійність їжі окремо за сніданок, обід, полуденок та вечерю. Отримані результати занести у відповідні рядки таблиці 2.

5. Обчислити сумарну кількість отриманих за добу білків,жирів, вуглеводів та калорій. Отримані дані занести у таблицю 2.

6. Визначити, чи відповідає споживання вами їжі вимогам добового розподілу стосовно критерію раціонального харчування (сніданок 25%, обід – 35%, полуденок – 20%, вечеря – 20% від добового раціону). Для цього сумарну кількість калорій прийняти за 100, а відсоток добового раціону за сніданок становитиме кількість усіх калорій, прийнятих вами за сніданок, та відповідатиме певному відсотку, який ви визначите, склавши пропорцію:

Сумарна кількість калорій – 100%

Загальна кільність калорій, отрманих за сніданок – Хснід, %.

Аналогічно вирахувати відсоток добового раціону за обід – Хобід, полуденок –

Х пол., вечерю – Хвеч %. Порівняти, чи відповідають отримані результати даним вимогам.

Таблиця 2


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 468 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)