АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Порядок надання автомобілів, отриманих як гуманітарна допомога

Прочитайте:
  1. II. Завдання та функції відділення і порядок надання соціальних послуг
  2. II. Порядок выполнения работы
  3. II. Порядок выполнения работы
  4. III. Порядок выполнения работы.
  5. III. Порядок комплектування закладу
  6. III. Умови прийняття і порядок обслуговування громадян
  7. IV. Порядок оказания медицинской помощи беременным женщинам, роженицам и родильницам с сердечно-сосудистыми заболеваниями, требующими хирургической помощи
  8. IV. Порядок оскарження рішення експертних комісій
  9. IV.Медична допомога
  10. V. Порядок оскарження рішень медико-соціальних експертних комісій

42. Автомобілі, отримані органами соціального захисту населення як гуманітарна допомога, видаються інвалідам за їх бажанням безплатно згідно з чергою за умови зняття з обліку для забезпечення автомобілем.

Автомобіль, отриманий органом соціального захисту населення як гуманітарна допомога для конкретної фізичної особи, що перебуває на обліку для забезпечення автомобілем в органах соціального захисту населення, видається такій особі (за її згодою) незалежно від черги.

Автомобіль, отриманий органом соціального захисту населення як гуманітарна допомога для конкретної фізичної особи, яка вже користується автомобілем, отриманим через орган соціальногозахисту населення безплатно чи на пільгових умовах (у тому числі автомобілем, отриманим як гуманітарна допомога), видається такій особі за умови повернення органу соціального захисту населення автомобіля, яким вона користується, у повній комплектності.

У разі відмови інваліда від автомобіля, отриманого органом соціального захисту населення як гуманітарна допомога, цей автомобіль надається згідно з чергою іншому інваліду, який перебуває на обліку для забезпечення автомобілем.

43. Компенсаційні виплати на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів інвалідам, яким видані автомобілі, отримані як гуманітарна допомога, провадяться в межах коштів, які виділяються на ці цілі.

Переобладнання автомобіля відповідно до потреб інваліда здійснюється за його рахунок.

(Порядок доповнено розділом згідно з постановою KM № 128 (128-2001-п) від 07.02.2001 р.).


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 429 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)