АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Оцінювання поточної навчальної діяльності.

Прочитайте:
  1. Для проведення навчальної практики № 4
  2. З навчальної дисципліни «Фармакологія та медична рецептура»
  3. З навчальної дисципліни«Фармакологія та медична рецептура»
  4. Завдання на самостійну роботу з навчальної дисципліни.
  5. Заст.директора з навчальної роботи
  6. Зміст програми навчальної дисципліни
  7. ЗМІСТ РОБОЧОЇ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ
  8. Критерії оцінювання
  9. Критерії оцінювання знань та вмінь студентів
  10. Критерії оцінювання теоретичних знань та практичних навичок

Поточний контроль здійснюється на кожному з практичних занять. Готовність студента до заняття (початковий етап) перевіряється на основі відповіді на 10 тестових завдань. На першому практичному занятті ці питання включені до заключного контролю. За вірну відповідь на 10-9 тестів студент отримує 5 балів; на 8-7 тестів – 4 бали; на 6-5 тестів ‑ 3 бали; 4 і менше оцінюється в 0 балів.

Основний етап практичного заняття передбачає роботу у клініці, опанування практичними навичками. Контроль основного етапу заняття проводиться шляхом оцінки виконання студентом практичних навичок, аналізу його участі у діяльності клінічного відділення, вміння розв’язувати типові ситуаційні задачі. Опитування оцінюється 12, 8, 4, 0 балів.

На заключному етапі заняття проводиться підсумок практичної діяльності студента, дається завдання на час виконання студентом самостійної роботи після завершення аудиторної частини заняття. Для оцінки засвоєння студентом теми йому пропонується дати відповідь на три ситуаційні задачі. Якщо вірно вирішені 3 задачі – студент отримує 5 балів, якщо 2 ‑ 4 бали, якщо 1 – 3 бали.

Отримані протягом заняття бали складаються (бали, отримані за тести + бали, отримані за опитування + бали, отримані за задачі).

Індивідуальна робота студента (написання рефератів, збір анамнезу, проведення, оцінка й інтерпретація антропометричних вимірювань у дітей різного віку, оцінка й інтерпретація психомоторного розвитку) оцінюється: 10, 8, 6, 0 балів (один раз за весь заліковий модуль №1).

Перерахунок оцінок з багатобальної шкали здійснюється наступним чином:

Оцінка "відмінно" – 18-22 бали

Оцінка "добре" – 14-17 балів

Оцінка "задовільно" – 10-13 балів

Оцінка "незадовільно" – 0-9 балів.

 

Максимальна кількість балів, яку може набрати студент за поточну навчальну діяльність, становить 120 балів. Вона вираховується шляхом складання кількості балів, що відповідають оцінці "відмінно" на кожному практичному занятті (по 22 бали за теми №1-5) з додаванням максимального балу за індивідуальну роботу (10 балів).

Мінімальна кількість балів, яку може набрати студент при вивченні модуля, вираховується шляхом складання кількості балів, що відповідають оцінці "задовільно" на кожному занятті (по 10 балів за теми № 1-5) з додаванням мінімального балу за індивідуальну роботу (6 балів). Отже до підсумкового модульного контролю допускаються студенти, які виконали програму залікового модуля 1 та отримали за поточну діяльність не менше 56 балів.

 

Підсумковий модульний контроль.

Підсумковий контроль засвоєння матеріалу здійснюється на останньому практичному занятті модуля. Засобами діагностики засвоєння матеріалу є контроль виконання практичних навичок (демонстрація методики і техніки виконання), ситуаційні задачі (типові ситуаційні задачі у кількості 2), тестові завдання (студентові пропонується 20 тестів формату А).

Максимальна кількість балів, яку студент може отримати під час модульного контролю становить 80. Причому максимальна кількість балів за демонстрацію виконання практичної навички становить 20 балів (практичну навичку виконано методично вірно ‑ 20 балів, виконано з недоліком, виправленим студентом самостійно ‑ 15 балів, виправлено студентом після зауваження викладача ‑ 10 балів, не виконано ‑ 0 балів). За вирішення ситуаційних задач студент максимально отримує 20 балів (обидві задачі виконано методично вірно ‑ 20 балів, виконано з недоліком ‑ 10 балів, не виконано ‑ 0 балів), за відповідь на питання тест-контролю ‑ 40 балів (2 бали за кожну правильну відповідь). Модульний контроль зараховується студентові, якщо за результатами тестування він набрав не менше 20 балів, вирішив не менше 1 ситуаційної задачі (10 балів) та за виконання практичної навички отримав не менше 10 балів (мінімальна сумарна оцінка за підсумковий модульний контроль ‑ 40 балів).

 


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 387 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)