АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Попередній діагноз (diagnosis praeliminaris)

Прочитайте:
  1. IX. Диференціальний діагноз
  2. VI. ДИФЕРЕНЦІЙНИЙ ДІАГНОЗ
  3. VII. Попередній синдромальний діагноз (обгрунтування).
  4. VІ. Акушерський діагноз і його обґрунтування
  5. Диференціальний діагноз
  6. Диференціальний діагноз
  7. Диференціальний діагноз.
  8. Диференціальний діагноз.
  9. Диференціальний діагноз.
  10. ДИФЕРЕНЦІЙНИЙ ДІАГНОЗ

На основі даних, отриманих при розпитуванні та об'єктивному обстеженні хворого, формулюється попередній діагноз. Для цього виділяються та групуються

 

- за спільністю симптомів скарги хворого, що свідчать про ураження тієї чи інщої системи, виявляються в анамнезі відомості, що пітверджують особливості та характер перебігу захворювання (гостре, хронічне, часто рецедивне)визначають, які дані фізикального обстеження пітверджують результати розпитування.

При обгрунтувані попереднього діагнозу куратор перераховує всі основні й другорядні скарги, отримані на момент госпіталізації, з їх деталізацією; а також дані анамнезу та фізикального обстеження, які свідчать про наявність у пацієнта даної патології (див. додаток 6). Для обгрунтування діагнозу слід використовувати лише типові для цього захворювання прояви.

4. Лабораторні та інструментальні методи обстеження

Для подальшою обстеження і ведення хворого повинен були складений план

додаткових методів обстеження, необхідних для уточнення діагнозу.

Призначають необхідний об'єм лабораторних, інструментальних досліджень і

консультації відповідних спеціалістів (див. додаток 7). Потрібно призначати

дослідження, необхідні для даного хворого.

Куратор аналізує результат кожного додаткового дослідження, зіставляє його з клінічними даними, на основі чого виділяє додаткові синдроми (або доповнює вже сформульовані клінічні синдроми). Для полегшення аналізу даних додаткових методів обстеження запишіть їх у табл. 9.

Таблиця 9

Результати лабораторних обстежень хворого

 

Вид обстеження Результати обстеження
   
   
   
   
   

 

У цьому ж розділі студент оформляє температурний лист. Результати вимірювання температури тіла хворого, частоти пульсу, частоти дихання, артеріального тиску та інших показників за необхідності (добовий діурез тощо) позначаються в графічному вигляді на спеціальному бланку. Вимірювання проводять і записують у дні, коли обстежують хворого.


Дата добавления: 2015-09-03 | Просмотры: 436 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)