АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Облік речового майна у діловодстві речової служби

Прочитайте:
  1. VIII. Правила обліку вакцин, анатоксинів та алергену туберкульозного
  2. Банківське нарощування і дисконтування (за обліковою ставкою).
  3. Бухгалтерський облік та звітність про виконання Державного бюджету України
  4. Бухгалтерські проведення обліку розрахунків з іншими дебіторами і кредиторами
  5. Виявлення результатів інвентаризації і відображення їх в обліку .
  6. Відображення в обліку доходів майбутніх періодів
  7. Відображення в обліку короткострокових векселів виданих
  8. Відображення в обліку короткострокових позик банків
  9. Відображення в обліку кредиторської заборгованості за товари, роботи, послуги
  10. Відображення в обліку поточних зобов’язань за виплатами працівникам

У діловодстві речової служби облік матеріальних засобів повинний містити зведення про їхню наявність, рух, якісному стані і місці перебування. Форми книг і карток обліку матеріальних засобів військової частини дозволяють одержати такі зведення. У них відбивається рух і наявність матеріальних засобів у цілому за службу і за кожен підзвітний підрозділ.

Для того, щоб облік був своєчасним, проводку документів по книгах (карткам) обліку потрібно робити, як правило, у день їхнього надходження в діловодство, але не пізніше чим на другий день.

Для скорочення кількості записів у книгах (картках) обліку в діловодстві речової служби використовуються зведені відомості, у які заносяться однорідні документи (наприклад, атестати на речове майно, накладні на видачу майна зі складу підрозділам і ін.). Первинні документи, включені в зведену відомість, додаються до неї.

Для контролю забезпеченості офіцерів і обліку виданих їм предметів у діловодстві речової служби на кожного офіцера (прапорщика, мічмана) ведеться картка обліку матеріальних засобів особистого користування. Картки обліку матеріальних засобів особистого користування ведуться до повного використання. Наприкінці року в них виводяться підсумкові дані про кількість і терміни видачі предметів, що числяться за військовослужбовцями.


Дата добавления: 2015-09-18 | Просмотры: 743 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)