АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Порядок отримання речового майна зі складу оперативного командування

Прочитайте:
  1. IV. Порядок направления на консультацию
  2. V. Порядок направления на госпитализацию
  3. V. Порядок освидетельствования на ВИЧ-инфекцию
  4. V. Порядок освидетельствования на ВИЧ-инфекцию
  5. VІІ. Джерела активів (доходів), порядок контролю і звітності Фонду.
  6. Алгоритм (порядок) действий врача при переливании крови
  7. Виды арбитражных апелляционных судов, порядок образования, полномочия
  8. Виды арбитражных судов субъектов Российской Федерации, порядок образования, полномочия
  9. Во время оперативного вмешательства пациенту проведено переливание крови. На антигены какого возбудителя необходимо проверить эту кровь?
  10. Возможный порядок проведения мозгового штурма в группе.

Отримання речового майна зі складу оперативного командування.

Забезпечення речовим майном військових частин та з’єднань, які входять до складу оперативного командування здійснюється за планом забезпечення, який розробляється речовою службою оперативного командування на підставі звіт-заявок, які надходять від військових частин та з’єднань.

На підставі затвердженого плану забезпечення речова служба оперативного командування виписує військовим частинам та з’єднанням, які перебувають на речовому забезпеченні безпосередньо у речовій службі оперативного командування, наряди на отримання майна.

Наряди виписуються у п’яти примірниках та окремо по кожному відділу зберігання у відповідності з групами зберігаємого майна на складі оперативного командування.

У кожному наряді вказується номер складу, сховище або відділ зберігання, отримувач та його адреса, порядок відправки. В змістовній частині вказується найменування майна, категорія, розміри та рости предметів та їх кількість.

Наряди підписуються:

- перший примірник – начальником речової служби оперативного командування та старшим офіцером служби;

- інші примірники наряду – тільки старшим офіцером речової служби оперативного командування.

На першому примірнику наряду ставиться гербова печатка речової служби оперативного командування.

Перші три примірника наряду надсилаються на речовий склад оперативного командування.

Четвертий примірник наряду надсилається у військову частину, який е повідомленням про призначення майна для військової частини.

П’ятий примірник наряду залишається у речовій службі оперативного командування, який е контрольним примірником.

Начальник речової служби військової частини, отримавши повідомлення (четвертий примірник наряду) від постачального органу, доповідає заступнику командира військової частини по тилу, визначає потребу в автотранспорті та особовому складі і організує отримання речового майна.

По прибутті на склад оперативного командування отримувач доповідає начальнику складу, або його заступнику про ціль прибуття, пред’являє посвідчення особи, (паспорт), довіренность та наряд на отримання майна (четвертий примірник наряду).

Після перевірки документів, які засвідчують особу, йому видається в обліково-операційному відділу перший та другий примірник нарядів. На нарядах ставиться штамп складу. Оформляється перепустка на право в’їзду на територію складу.

У перепустці вказується прізвище отримувача та кількість особового складу, номери автомобілів, а також предмети та кількість речового майна, яке знаходиться у кузовах автомашин.

Доверенність залишається в обліково-операційному відділу складу. При в’їзді на територію складу на КПП отримувач та особовий склад здає запалювальні приладдя.

Прибувши на територію складу отримувач направляється до сховища, яке вказано в наряді, пред’являє наряди та отримує речове майно. Порядок прийому майна на складі вивчимо у третьому питанні.

18. Порядок отримання майна від інших військових частин

а) отримання майна військовою частиною із військової частини, яка підпорядковані оперативному командуванню, або із військової частини іншого з’єднання здійснюється за розпорядженням начальника речової служби оперативного командування.

На отримання речового майна речова служба оперативного командування виписує наряд у трьох примірниках та надсилає військовій часині – отримувачу.

Військова частина призначає свого отримувача, якому видає довіренність ф. М. – 2, наряд у трьох примірниках, виділяє автотранспорт та команду для завантаження майна.

Отримавши майно, отримувач розписується у трьох примірниках наряду, начальник складу – за видачу майна.

Перший та третій примірник і довіреність залишається на речовому складі частини.

Після списання майна по картам обліку ф.43, 44 начальник складу перший та третій примірники передає у діловодство речової служби. На підставі першого примірника наряду писар здійснює списання майна по книзі обліку ф. 27.Третій примірник наряду надсилається у постачальний орган.

Другий примірник наряду видається отримувачу, він доставляє майно у військову частину та здає його звичайним порядком.

Майно оприбутковуються по карткам обліку ф. 43, 44 на підставі другого примірника наряду. Наряд передається у діловодство речової служби, де писар оприбутковує майно по книзі обліку ф. 27. Писар проводить відмітку в журналі реєстрації довіреностей ф. м-3 про виконання довіреності.

В окремих випадках постачальний орган має право направляти розпорядження в формі листа або телеграми про передачу майна. Під час отримання розпорядження військова частина – отримувач направляє свого приймача, якому видається довіреність та розпорядження.

Військова частина з здавальник на підставі розпорядження виписує накладну ф. 2 у трьох примірниках. Накладна підписується заступником командира військової частини по тилу та начальником речової служби, завіряється гербовою печаткою і видається отримувачу. Приймач коли отримав майно розписується в трьох примірниках накладної ф. 2, начальник складу – за видачу майна.

Другий примірник накладної передається отримувачу, а перший примірник накладної ф. 2, довіреність та розпорядження залишається у військовій частині, яка проводила видачу майна. Третій примірник накладної відправляється у постачальний орган.

Постачальний орган зобов’язаний надіслати наряд у військову частину, яка здійснила видачу майна, якій служить підтвердженням розпорядження речової служби.

б) Отримання майна військовою частиною з іншої військової частини, коли обидві військові частини входять до складу з’єднання здійснюється за розпорядженням заступника командира з’єднання по тилу.

На отримання майна військовою частиною від іншої, у діловодстві речової служби з’єднання виписується накладна ф. 2 у трьох примірниках. Накладна ф.2 підписується начальником речової служби з’єднання та писарем служби, підпис начальника речової служби завіряється печаткою для “Внутрішно-господарчих документів з’єднання”.

Отримувач коли отримав майно розписується у трьох примірниках накладної ф. 2, начальник речового складу військової частини, яка здійснила передачу – за його видачу.

Перший та третій примірники накладної ф.2 і довіреність начальник складу передає у діловодство речової служби частини.

Перший примірник накладної ф. 2 та довіреність залишається у військовій частині.

Третій примірник накладної ф. 2 надсилається у речову службу з’єднання.

Другий примірник накладної ф. 2 видається отримувачу від військової частини.

Облікове оформлення здійснюється аналогічно обліковому оформленню отримання речового майна зі складу з’єднання.

У випадку коли при здачі мана отримувачем, начальником речового складу виявляється нестача, його прийом призупиняється. Наказом командира військової частини призначається комісія, яка складає акт приймання ф. 4. Акт складається за участю отримувача військової частини.

У випадку відмови отримувача від участі в складанні або підписанні акту прийому ф. 4 в ньому проводиться відповідний запис з вказівкою військового звання, прізвища, ім’я по батькові отримувача та причини відмови.

Прийом майна здійснюється комісією у присутності начальника речового складу. Начальник речового складу приймає речове майно під розпис в акт прийому ф. 4.

Речове майно на складі оприбутковується по картам обліку ф. 43, 44 на підставі акту прийому ф.4.

У діловодстві речового служби майно оприбутковується на підставі накладної (наряду).

По факту нестачі командир військової частини призначає адміністративне розслідування та видає наказ про списання майна та притягнення винних до матеріальної відповідальності.

Нестачі, які виявлено під час прийому, записуються у книгу обліку нестачі на підставі наказу командира військової частини.

 


Дата добавления: 2015-09-18 | Просмотры: 921 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.005 сек.)