АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Код 006873 ціна 25,00

Правові та організаційні питання охорони праці/А.В. Русаловський: Навчальний посібник рекомендовано МОН України. - Київ: ЦНЛ, 2005. - 176 с. (м'яка).

Навчальний посібник призначено для студентів вищих навчальних за­кладів нетехнічних профілів.У навчальному посібнику розглянуто пи­тання законодавчого та нормативно-правового забезпечення охорони праці в Україні. Навчальний матеріал посібника викладений з урахуван­ням останніх змін у законодавчих та інших нормативно-правових доку­ментах з питань охорони праці, що діють в Україні. Посібник може ви­користовуватися спеціалістами та працівниками у вирішенні питань, пов'язаних з охороною праці, а також викладачами з дисципліни "Охо­рона праці" та "Охорона праці в галузі".


Дата добавления: 2015-10-19 | Просмотры: 342 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)