АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

А. Хронічного панкреатиту.

Прочитайте:
  1. Американські принципи лікування хронічного панкреатиту
  2. Лікування хронічного коліту
  3. Лікування хронічного остеомієліту.

В. Хронічного холангіту

C. Хронічного гастриту

D. Хронічного коліту

Е. Хронічного гепатиту

 

  1. Чоловік 40 років страждає на ауттоімунний гепатит. У крові: А/Г коефіцієнт 0,8; загальний білірубін – 42 мкмоль/л, АЛТ – 2Ю3 ммоль/л, АСТ – 1,8 ммоль/л. Що із перерахованого є найбільш ефективним в лікуванні:

А. Антибактеріальні засоби

В. Глюкокортикоїди, цитостатики

C. Гепатопротектори

D. Противірусні препарати

Е. Вітамінотерапія

3. Жінка, 37 років, звернулася до лікаря з приводу загострення хронічного гепатиту. У крові виявлено підвищення рівня непрямого білірубіну, АсАТ, АлАТ та зниження рівня альбуміну, протромбіну. Який з патологічних процесів найбільш імовірно обімовив ці зміни?

А. Цитоліз

В. Холестаз

С. Портальна гіпертензія

D. Гіперспленізм

Е. Порушення гемостазу

 

 

4. Хворий, 32 років, на хронічний вірусний гепатит скаржиться на тупий ниючий біль в правому підребер’ї, нудоту, сухість. Розмір печінки за Курловим: 13 – 12 – 11 см, селезінка збільшена на 2 см. АсАТ – 3,2 мкмоль/год*л, АлАТ – 4,8 мкмоль/год*л. Серологічне дослідження: НВеАg, висока концентрація ДНК – НВV. Який з наведених нижче лікарських засобів є препаратом вибору в лікуванні даного хворого?

А. Арабінозиду моно фосфат

В. Ацикловір

С. Ремантадин

D. α-інтерферон


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 592 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)