АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Оголошення поза законом усякого націоналізму, крім жидівського

Прочитайте:
  1. БИОЛОГИЧЕСКИЕ ЗАКОНОМЕРНОСТИ НАСЛЕДОВАНИЯ
  2. Большинство медицинских специальностей изучает закономерности жизнедеятельности больного человека (т.е. исследует патологию человека). К их числу относится и патофизиология.
  3. В очаге воспаления закономерно, в большей или меньшей мере, повышается осмотическое давление.
  4. Гемопоэз. Общие закономерности
  5. Загальні закономірності патогенезу спадкових захворювань
  6. Законом Франка-Старлинга
  7. Закономерности спроса на дифференцированные товары, их последствия для практики ценообразования.
  8. Закономерности спроса на однотипные товары, их последствия для практики ценообразования.
  9. Закономерности хода и ветвления артерий
  10. Закономірно

Якщо спочатку дубина Освенціму була занесена над німцями, те тепер вона все частіше злітає й над європейськими та іншими народами. Типова аргументація у цьому випадку звучить так:

- Коли Гітлер убивав жидів мільйонами, світ дивився на це і не діяв. Що Захід, що Совєти, що міжнародний Червоний Хрест, що Ватикан - ніхто з них не затаврував ганьбою вбивство народу, ніхто не спробував врятувати жидів, хоча всі знали, чим займалися нацисти. Отже, у голокості винуватий весь білий світ.

- Оскільки німці в той час знищення жидів прийняли без спротиву, то сьогодні вони повинні надолужити свою провину, і всіх бажаючих емігрувати в Німеччину з інших областей земної кулі, а особливо жидів, приймати без заперечень і негайно забезпечувати допомогою. А якщо їм буде відмовлено в еміграції, це буде означати, що в Німеччині знову "піднімає голову" нацизм!

- Усякий націоналізм, крім жидівського, є вкрай небезпечним, оскільки він легко призводить до расизму, а, отже, ховає у собі загрозу нового голокосту. Націоналістом же є всякий, хто не підтримує масове переселення мусульман і кольорових народів до Європи та Північної Америки.

Отже, "голокост" практично призводить до того, що білі, християнські нації більше не мають аніякого права зберігати свою ідентичність. Їхній моральний обов’язок - змішатися з іншими расами і дозволити без заперечень обганяти себе та відтісняти. Як? Ви не згодні? Ви заперечуєте? Отже, чи ви не є нацистом?


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 418 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)