АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Досвід народної медицини при лікуванні герпесів

Прочитайте:
  1. Діагностика герпесів
  2. Інформатизація медицини та охорони здоров'я в Україні
  3. Кафедра судової медицини та медичного законодавства
  4. Кафедра судової медицини та медичного законодавства
  5. Першочергові заходи при лікуванні харчових токсикоінфекцій - це
  6. Порушення гемостазу при лікуванні фібрінолітиками та декстранами
  7. Соціальна недостатність у відповідності до міжнародної номенклатури порушень (1989)

• Найбільш дієвими способами лHYPERLINK "http://www.fitoportal.com/uk/prostuda-grip-otit/80-prostuda-gripp-otit/310-lechenie-gerpesa-narodnymi-sredstvami.html"ікування герпесу народними засобами є ялицеве масло. Рекомендується змащувати їм уражені ділянки губ з періодичністю що 2 години, і ще перед сном. Можливе печіння, але воно скоро припиниться.

• Також в народних методах лікування герпесу використовують припікання бульбашок на губах настоянкою прополісу. Через 10-15 хв. після припікання намажте на дане місце пом'якшувальний крем на базі ромашки, або мазь календули.

• 1 чайну ложку чорного чаю з горою або один чайний пакетик заваріть 0,5 стакана кип'ятку. Настоюйте до охолодження. У охолодженій заварці змочіть ватяну кульку і прикладіть до бульбашки. Процедуру повторюйте кілька разів на день протягом 3-4 днів.

• Як тільки почалося захворювання - змастіть ділянку шкіри, на якій виходить "простуда", ялицевим маслом. Ви відчуєте легке печіння в цьому місці. Змазування повторіить через 2 години і на ніч.

• змащуйте герпесну бульбашку вушною сіркою кілька разів на день.

• змочіть ватку камфорним маслом, прикладайте до герпесних висипань кілька разів на день

• візьміть шматочок льоду (наприклад, з холодильника), оберніть його одним шаром марлі, прикладайте до бульбашки на декілька хвилин

• корінь скнари, корінь злодки, корінь аралії, корінь льовзєї, шишки вільхи, трава низки, квітки ромашки - порівну. Приготування і застосування: 2 ст ложки збору залити 0,5 л кип'ятку, злити разом з травою в термос, настояти ніч. Приймати по 1/3-1/4 стакана 3-4 рази на день. Цим же настоєм обмивати уражені місця.

• трава тімьяна, корінь кровохлебки, стебла багульника, трава низки, корінь льовзєї, бруньки берези, трава деревію - порівну. Приготування і застосування: 2 ст ложки збору залити 0,5 л кип'ятку, злити разом з травою в термос, настояти ніч. Приймати по 1/3-1/4 стакана 3-4 рази на день. Цим же настоєм обмивати уражені місця.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 403 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)