АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Принцип 20

Прочитайте:
  1. E) Паули принципі
  2. III. Борьба за Облигаторный принцип в Германии
  3. Американські принципи лікування хронічного панкреатиту
  4. Антибиотики. Принципы классификации антибиотиков. Механизмы антимикробного действия.
  5. Антимикробные и антитоксические лечебные и профилактические сыворотки. Принципы получения и применения.
  6. Болезнь Паркинсона, патогенез, клиника, принципы лечения. Другие проявления гипокинетически-гипертонических нарушений.
  7. В настоящее время утвердился принцип возмещения определённых, конкретных, недостающих организму больного составных частей крови (компонентная гемотерапия).
  8. Важной задачей раздела патофизиологии «Общая этиология» является разработка принципов этиотропного лечения и профилактики заболеваний и патологических процессов.
  9. Вирусные гепатиты человека, особенности их эпидемиологии. Основные свойства возбудителей. Принципы лабораторной диагностики.
  10. Вопрос: Принципы рациональной антибиотикотерапии

Кримінальні злочинці

1. Даний принцип застосовується до осіб, які відбувають термін тюремного ув’язнення за вчинення кримінальних злочинів, або до осіб, які іншим способом піддаються затриманню в ході судового розгляду або розслідування, порушеного проти них за обвинуваченням у вчиненні кримінального злочину, і які, як уста­новлено, страждають психічним захворюванням або, як передбачається, можуть страждати таким захворюванням.

2. Ці особи повинні одержувати найкращу психіатричну допомогу, як це пе­редбачено в принципі 1, викладеному вище. Положення даного принципу засто­совується до них у найбільш повному обсязі тільки з таким обмеженим числом змін і винятків, які необхідні за даних обставин. Жодні з таких змін або винятків не повинні завдавати шкоди правам цих осіб відповідно до документів, перелічених у пункті 5 принципу 1.

3. Положення внутрішньодержавного законодавства можуть уповноважувати суд або інший компетентний орган на основі компетентного і незалежного медич­ного висновку виносити рішення про поміщення таких осіб до психіатричного за­кладу.

4. Лікування осіб, яким поставлено діагноз про психічне захворювання, за будь-яких обставин має відповідати принципу 11, викладеному вище.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 383 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)