АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Обґрунтування.

Прочитайте:
  1. Обґрунтування.

Результати обстеження необхідні для виявлення ускладнень та визначає вибір оптимальної тактики лікування ЦД, профілактики та лікування його ускладнень.

Постійний перегляд ключових показників сприяє виявленню пацієнтів, які потребують більшої уваги медичного персоналу для досягнення позитивних результатів лікування, профілактики розвитку ЦД і зупинення прогресування його ускладнень.

ЦД асоціюється з підвищеним ризиком розвитку ішемічної хвороби серця, зокрема, інфаркту міокарда та серцевої недостатності, цереброваскулярних порушень.

Виявлення ушкоджень нирок у хворих на ЦД на ранніх стадіях, коли лікування може бути успішно проведено, в даний час визначається через показник співвідношення альбумін: креатинін (САК) в сечі. Приклади успішного терапевтичного втручання на пізніх стадіях захворювання свідчать про доцільність виявлення та лікування вже розвиненого ураження нирок.

Існують значущі докази того, що використання регулярних обстежень та раннього виявлення діабетичного ураження очей (ретинопатії) є важливими для покращення результатів. Це є особливо необхідним, адже початок ретинопатії може протікати без явних симптомів.

Нейропатичний біль є симптомом хронічного впливу недостатнього контролю рівня глюкози в крові, який не лікується швидко за допомогою відновлення контролю рівня глюкози в крові. Вiн може приймати різні форми, часто занепокоєння, іноді депресії, особливо, якщо симптоми переважно виявляються вночі і порушують сон.

Існує багато проявів автономної нейропатії як ускладнення довгострокової гіперглікемії. До них відносяться гастропарез, пронос, нетримання калу, еректильна дисфункція, порушення роботи сечового міхура, ортостатична гіпотензія, аурикулотемпоральний синдром та інші гіпергідрозні розлади, сухі ноги і безпричинний набряк щиколотки.

Існують значущі докази того, що використання регулярних обстежень та раннього виявлення діабетичного ураження нижніх кінцівок (діабетичної стопи) є важливими для покращення тривалості та якості життя пацієнтів, зменшення інвалідизації.


Дата добавления: 2015-10-11 | Просмотры: 405 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)