АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Пояснювальна записка

Прочитайте:
  1. I. ПОЯСНИТЕЛЬНАЯ ЗАПИСКА
  2. I. пояснювальна записка
  3. Пояснительная записка
  4. Пояснительная записка
  5. Пояснительная записка
  6. ПОЯСНИТЕЛЬНАЯ ЗАПИСКА
  7. Пояснительная записка
  8. ПОЯСНИТЕЛЬНАЯ ЗАПИСКА
  9. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
  10. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

Первомайське обласне медичне училище

 

РОБОЧИЙ ЗОШИТ

ДЛЯ ПОЗААУДИТОРНОЇ

САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ

З АНАТОМІЇ ЛЮДИНИ

Студента(тки)_________________________________________

Курсу _________________ групи_________________

Первомайського обласного медичного училища

Спеціальність: 5. 12010102 Сестринська справа

 

 

 

  Робочий зошит розглянуто на засіданні ЦМК______________
  __________________________ Голова ЦМК_______________ Протокол №____ від______2013р

 

 

Пояснювальна записка

Надання медичної допомоги неможливо без висококваліфікованих медичних сестер. Покращення методів підготовки медичних кадрів шляхом поєднання глибоких теоретичних знань і практичних навичок – основна задача ВНЗ, що готують медичних працівників.

Дисципліна ґрунтується на вивченні студентами медичної біології, основ біологічної фізики та медичної апаратури, основ латинської мови з медичною термінологією та інтегрується з цими дисциплінами.

Завдання анатомії, як навчальної дисципліни - дати студентам достатній обсяг знань про будову організму людини, систем органів і окремих органів, що закладає основи для вивчення студентами фізіології, медсестринства у внутрішній медицині, педіатрії, хірургії, акушерстві та гінекології, офтальмології, отоларингології тощо; закладає основи здорового способу життя та профілактики порушень функцій у процесі життєдіяльності. Вивчення програмного материалу проводиться на теоретичних, практичних заняттях та самостійно у позааудиторний час.

Робочий зошит для позааудиторної самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни анатомія людини призначений для допомоги студентам самостійно засвоїти програмний матеріал виділений для самостійної позааудиторної роботи студентів., записів результатів вивчення запропонованих окремих тем чи питань, підготовитися до теоретичного, практичного заняття, самостійного виконання завдань, повторити вивчаємий матеріал самостійно. Працюючи над завданнями робочого зошита, використовуючи рекомендації, літературні джерела, студент зможе засвоїти програмний матеріал, оволодіти практичними навичками, перевірити свої знання та практичні вміння, що полегшить підготовку до аудиторних занять, підсумкового контролю, успішне вивчення дисциплін професійної та практичної підготовки.

Система завдань у зошиті ускладнюється по мірі того, як студент накопичує та розширює свої знання.

Для самоконтролю знань студентів у процесі самопідготовки у зошиті пропонується виконати завдання для самостійної позааудиторної роботи, відповісти на контрольні питання і розв’язати тести самоконтролю знань та ситуаційні завдання.

Для контролю знань студентів застосовується:

а) тестове опитування, б) усне опитування з необхідних фундаментальних дисциплін і з матеріалу підручників, згідно з контрольними питаннями і ситуаційними завданнями для самоконтролю, в) розв’язання ситуаційних завдань, г) контроль на анатомічному препараті.

Оцінка самостійної роботи з теми включає оцінки за всі види робіт (написання студентами рефератів та підготовка огляду наукової літератури, виконання індивідуальних навчальних завдань проблемного характеру з елементами наукових досліджень, розв'язування ситуаційних задач, тощо) і є складовою при виставленні оцінки у навчальний журнал з данної теми та припроведенні поточного та підсумкового контролю знань.

Студент, який не виконав вчасно і не в повному обсязі завдання робочого зошита, зобов’язаний перездати всі невиконані теми в установлені терміни.

 


Дата добавления: 2015-12-16 | Просмотры: 829 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)