АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Та наукові дослідження

Прочитайте:
  1. III етап. Дослідження причин труднощів адаптації в дітей «контрольної групи»
  2. Real-time PCR (ПРЛ у реальному часі) та її застосування у вірусологічних дослідженнях.
  3. А) Загальне об’єктивне дослідження.
  4. А. Дослідження учнів
  5. А. Рентгенівські методи дослідження.
  6. Алгоритм забору крові на дослідження методом ІФА
  7. Алгоритм променевого дослідження при деяких захворюваннях серця.
  8. Алгоритм променевого дослідження при ішемічній хворобі серця.
  9. Алгоритм променевого дослідження при трикутній формі серця
  10. АНТРОПОМЕТРИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ

 

 

Найменування установ Річна норма, кг Найменування установ Річна норма, кг
Пункт ветмедицини   Міжрайонна держлабораторія вет­медицини  
Дільниця ветмедицини   Районна держлабораторія ветме­дицини  
Лікарня ветмедицини   Лабораторія ветсанекспертизи на ринку при навантаженні в день до 25 експертиз  
Поліклініка ветмедицини   від 25 до 50 експертиз  
Районна лікарня держ-ветмедицини ЗО понад 50 експертиз ЗО
Ветсандільниця на дезп-ромивній станції   Науково-виробнича лабораторія ветмедицини  
Міська лікарня держвет-медицини   Науково-дослідний інститут Згідно затверд­женої тематики
Центральна лабораторія держветмедицини   Науково-дослідна станція
Обласна лабораторія держветмедицини      

Лікарні ветеринарної медицини на центральних садибах сільсько­господарських підприємств прирівнюються до дільниць ветеринарної медицини, а відділки -до пунктів ветеринарної медицини.

Для забезпечення роботи станцій та пунктів штучного осіменіння спирт відпускається господарствам та організаціям за діючими роздріб­ними цінами.

Облік, зберігання та використання ветеринарних препаратів, дезін-фікуючих засобів і майна.

Порядок обліку, зберігання та використання ветеринарного майна встановлений спеціальними документами (інструкціями, правилами, вка­зівками), затвердженими Державним департаментом ветеринарної ме­дицини вищого сільськогосподарського органу держави.

Майно ветеринарного призначення, яке надходить в установи дер­жавної ветеринарної медицини та господарства усіх форм власності, підлягає огляду, обліку та передаванню матеріально відповідальній особі.


В лікувально-профілактичних установах матеріально відповідаль­ною особою призначається один із лікарів чи фельдшерів ветеринарної медицини, в лабораторіях ветеринарної медицини та лабораторіях ве­теринарно-санітарної експертизи - один із лаборантів, у колективних сільськогосподарських підприємствах (агрофірмах, товариствах, ком­плексах, птахофабриках чи інших підприємствах агропромислового ком­плексу - завідувач аптекою, один із лікарів чи фельдшерів ветеринарної медицини).

Якщо при огляді та перевірці майна його кількість і асортимент від­повідають супровідним документам (накладній), то перевіряючі склада­ють акт, один примірник якого відправляється в установу постачання, звідки поступило майно, для взаємних перерахунків.

У тваринницьких господарствах кількісний облік ветеринарних то­варів веде матеріально відповідальна особа, а вартістний - бухгалтер з обліку витрат у тваринництві. Працівник ветеринарної медицини веде спеціальний журнал (книгу), в якому записується найменування товару, одиниця виміру, ціна, дата отримання, за яким документом поступив, звідки, кількість, маса (надійшло, витрачено, залишок).

У районних лікарнях державної ветеринарної медицини ведеться кількісно-сумовий облік у спеціальних картках за такою формою:


Дата добавления: 2015-10-20 | Просмотры: 474 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)