АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Внутрішній хід починається в надключичній ямці, йде до серця по стравоходу, шлунку і до тонкої кишки.

Прочитайте:
  1. A. Тріщина сфінктеру прямої кишки.
  2. B Великої вени серця
  3. B. Проривна виразка 12-палої кишки.
  4. E. - У низхідній частині дванадцятипалої кишки.
  5. E. множинних мікроінфарктів серця і легень.
  6. N На внутрішній стінці матки є залишки залоз, з яких потім регенерує покрив ендометрію.
  7. А. Кардіогенний шок, розрив серця, аневризма серця, синдром Дресслера.
  8. Автоматія серця. Градієнт автоматії. Дослід Станіуса.
  9. Алгоритм диференціальної рентгенодіагностики при синдромі аортальної форми серця.
  10. Алгоритм диференціальної рентгенодіагностики при синдромі мітральної форми серця.

¶ Свідчення до застосування: порушення прохідності кишечнику, диспепсичні явища, болі в області пупка, нижньої частини живота.

Кількість крапок – 19.

Ножные меридианы.

Восьмой меридиан – меридиан почек (R).

VIII. Меридіан нирок (R).

Час максимальної активності 17 – 19ч.

Належить до инь.

Є доцентровим.

Зовнішній хід: починається на підошві стопи, підіймається по внутрішній поверхні стопи, робить петлю навкруги внутрішньої кісточки, далі по внутрішній поверхні гомілки, стегна, переходить на передню поверхню живота (парасрединно, перша бічна лінія живота – на 0,5 ПО латеральнее передній серединній лінії), грудної клітки (з п'ятого межреберья по першій бічній лінії грудної клітки – на 2 ПО латеральнее передній серединній лінії), закінчується в підключичній ямці.

¶ Свідчення до застосування: болі в медіальній поверхні ноги, патологія м'язів ноги, що приводять, міжреберна невралгія, міжреберний періостит, міжреберний міозит.

Внутрішній хід починається в промежині, підіймається вгору, по передній поверхні хребта до нирок, потім опускається до сечового пузиря, є гілка від нирок до печінки, діафрагми, легенею що розділяється на віття зв'язуюче меридіан з серединними меридіанами і меридіаном перикарду.

¶ Свідчення до застосування: дизурические порушення, порушення з боку статевої системи, порушення стільця, гіпертензія діастоли.

Кількість крапок – 27.

Седьмой меридиан – меридиан мочевого пузыря (V).

VII. Меридіан сечового пузиря (V).

Час максимальної активності 15 – 17 ч.

Належить до ян.

Є відцентровим.

Зовнішній хід: починається у внутрішнього кута очі, підіймається вгору, йде по голові, потилиці, шиї, паралельно хребту двома бічними лініями (2 ПО і 4 ПО від задньої центральної лінії), потім по задній поверхні ноги, по латеральній поверхні стопи, закінчується на латеральному крае нігтьової фаланги п'ятого пальця стопи.

¶ Свідчення до застосування: поперекові болі, ішіас, люмбаго, радикуліти, поперековий остеохондроз, поперековий миозиты.

Внутрішній хід починається на рівні нижче за другий поперековий хребець паравертебрально, йде в черевну порожнину, до нирок і закінчується на сечовому пузирі.

¶ Свідчення до застосування: патологія сечостатевої системи, порушення стільця.

Кількість крапок – 67.

Четвёртый меридиан – меридиан селезёнки-поджелудочной железы (RP).

IV. Меридіан селезенки-поджелудочной залози (RP).

Час максимальної активності 9 – 11ч.

Належить до инь.

Є доцентровим.

Зовнішній хід: починається на внутрішньому крае нігтьової фаланги 1 – го пальця стопи, йде по передневнутренней поверхні стопи, гомілки, стегна, переходить на передню поверхню живота, грудної клітки доходячи до другого межреберья, закінчується на рівні шостого межреберья по передній пахвовій лінії.

¶ Свідчення до застосування: болі в передній поверхні ноги, патологія стегнового нерва, міозит розгинальної і приводити груп м'язів ноги, гонартроз, инфильтраты шкіри живота, міжреберна невралгія, ребровий періостит.


Дата добавления: 2015-11-26 | Просмотры: 535 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)