АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

У довгостроковому періоді

Прочитайте:
  1. В короткостроковому періоді
  2. Витрати п.п. в короткостроковому періоді.
  3. Витрати підприємства. у довгостроковому періоді.
  4. Деякі варіанти стану монополіста в короткому періоді. Визначення ціни і обсягу виробництва для мон-а.
  5. Зміни в організмі жінки у післяпологовому періоді
  6. КОНТРАЦЕПЦІЯ У ПІСЛЯПОЛОГОВОМУ ПЕРІОДІ
  7. Максимізація прибутку в довгостроковому періоді
  8. Найхарактерніші риси різних періодів розвитку людини
  9. Обгрунтування розширення вир-ва у довготривалому періоді часу. Побудова лінії експансії.
  10. Основні принципи догляду за хворими в післяопераційному періоді. Профілактика ускладнень, основи догляду за хворими у вкрай важкому та в непритомному станах.

При аналізі поведінки монополіста в довгостроковому періоді виходимо із особливостей монополії — наявності лише одного постачальника продукції та існування вхідних бар'єрів у галузі для фірм-новачків.

В довгостроковому періоді фірма обирає масштаби виробництва, а не лише обсяги використання змінних факторів. Якщо вважати, що фірма розробляє кілька сценаріїв свого перспективного розвитку залежно від обсягів використання фіксованих (у короткостроковому періоді, тоді для кожного варіанта вона може знайти оптимальні обсяг виробництва і ціну, які максимізують її прибуток. Звісно, при цьому фірма повинна мати також довгострокові прогнози щодо ринкового попиту нг свою продукцію.

Отже найкращий із короткострокових станів рівноваги є одночасн станом довгострокової рівноваги монополіста.

Монодія, яка максимізує прибуток у довгостроковому періоді, збільшує обсяг виробництва до тих пір, доки не буде випускати таку кількість товару, при якій би досягалась рівність граничного доходу і довгострокових граничних витрат. Утримання монопольної позиції фірмою протягом тривалого періоду можливе тому, що вільний вхід на ринок відсутній. Його відсутність для нових фірм запобігає падінню монопольного економічного прибутку. Прибуткова монопольна фірма так і в довгостроковому періоді. В умовах чистої монополії прибуток не виконує свої функції щодо залучення в галузь нових фірм, як це властиво конкурентному ринку і тому ціни на моноп. ринку ринку вищі, ніж вони могли бути в умовах доск. Конкур.



Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 441 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)