АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ПОБУДОВА ПРОГРАМ ЗАНЯТЬ

Прочитайте:
  1. IX. СОСТАВЛЕНИЕ ПРОГРАММЫ – часть 2
  2. V. ТРЕБОВАНИЯ К РЕЗУЛЬТАТАМ ОСВОЕНИЯ ОСНОВНЫХ ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫХ ПРОГРАММ БАКАЛАВРИАТА
  3. Автор изобретения (патентообладатель) ищет деловых людей, которые могли бы заняться производством высокоэффективного устройства для лечения болезней позвоночника.
  4. Аннотация рабочей программы
  5. В соответствии с программой производственной практики
  6. ВВЕДЕНИЕ К РАБОЧЕЙ ПРОГРАММЕ
  7. Витяг з навчальної програми практики
  8. Вступительного испытания для поступления по основной образовательной программе высшего образования – программе ординатуры по специальности 31.08.02 – Анестезиология-реаниматология
  9. Выполнение согласованной с МВФ Денежной программы правительства РФ за 7 месяцев 1996 г. (трлн руб.)
  10. Для кого эта программа

Загальна структура занять

Існуюча структура заняття, яке складається з підготовчої, основної і завершальної частин, визначається закономірними змінами функціонального стану організму спортсмена під час роботи.

У підготовчій частині проводяться організаційні заходи і безпосередня підготовка спортсмена до виконання програми основної частини заняття. Чіткий початок заняття дисциплінує спортсменів, привчає їх до злагоджених дій, концентрує увагу на майбутній діяльності. При правильному налаштуванні на виконання програми заняття виникає передстартовий стан, який полягає у підвищенні активності основних функціональних систем організму, що сприяє швидшій підготовці його до майбутньої роботи.

9

У основній частині заняття і вирішуються його головні завдання. Виконувана робота може бути найрізноманітнішою і повинна забезпечувати підвищення різних сторін спеціальної фізичної і психологічної підготовленості, удосконалення оптимальної техніки, тактики і т. д. Тривалість основної частини заняття залежить від характеру і методики вживаних вправ, величини тренувального навантаження. Підбір вправ, їх кількість визначають спрямованість занять і його навантаження.

У завершальній частині заняття здійснюється приведення організму спортсмена у стан, по можливості, близький до робочого, створюються умови, що сприяють інтенсивному протіканню відновних процесів, напруженість роботи поступово знижується.

Заняття слід розрізняти за основною педагогічною спрямованістю (основні і додаткові, виборчої і комплексної спрямованості), за величиною навантаження (заняття з великими, малими і іншими навантаженнями), за змістом конкретних завдань (учбові, тренувальні, відновні та ін.). 11


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 462 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)