АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Профілактика РСС у вагітних

Прочитайте:
  1. TORCH- інфекція у вагітних.
  2. АЛГОРИТМ ВЕДЕННЯ ВАГІТНИХ З ПЕРЕДЛЕЖАННЯМ ПЛАЦЕНТИ
  3. АНЕМІЯ У ВАГІТНИХ
  4. Б. Профілактика захворювань і травм опорно-рухового апарату дітей
  5. Блювота вагітних
  6. Гестози (токсикози вагітних).
  7. Гестози вагітних
  8. ДОГЛЯД ЗА ШКІРОЮ ТЯЖКОХВОРИХ. ПРОФІЛАКТИКА ПРОЛЕЖНІВ
  9. Екстрагенітальні захворювання у вагітних, які потребують спільного спостереження акушера-гінеколога і профільного фахівця
  10. І ПРОФІЛАКТИКА ЗАХВОРЮВАНЬ

Вагітним, у яких розвинулась гемодінамическ нестабільна ШТ або ФШ, слід провести кардіоверсію або дефібриляцію. У хворих с наявністю подовженого інтервалу QT, у котрих раніше відмічалися симптоми захворювання, необхідно подовження терапії β-адреноблокаторами на протязі усього періоду вагітності і після родів, за винятком, коли мають місце противопоказання к такому лікуванню.

Профілактика РСС у людей похилого віку

Не слід використовувати ІКД у людей похилого віку, у яких прогнозуема тривалість життя у зв’язку з основнимі супутніми захворюваннями триває менш 1 року. Необхідно використовувати β-адреноблокатори у людей похилого віку більш активніше для зниження общей смертності.

Раптова смерть у дітей.

У літературі останніх років велика увага надається синдрому раптової смерті у дітей грудного віку, причому цей синдром виділений у самостійну педіатричну проблему. Даний синдром характеризується несподіваною смертю практично здорової дитини у віці від 7 днів до 1 року, при якій ретельно проведена аутопсія не дозволяє пояснити причину смерті. Існуючі в даний час дві основні гіпотези, – порушення дихання у виді апное і порушення серцевої діяльності, — не пояснюють всіх аспектів даної проблеми.


Дата добавления: 2015-10-11 | Просмотры: 462 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)