АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Поради молодим батькам.

Прочитайте:
  1. БОЛЕЗНЬ БРИЛЛА (СПОРАДИЧЕСКИЙ СЫПНОЙ ТИФ)
  2. Ендемічний та спорадичний зоб.
  3. Зважте на поради чеського письменника і соціолога Іржі Томана. Випишіть найосновніші з настанов і аргументуйте свій вибір.
  4. Поради студенту.
  5. Поради студенту.
  6. Поради щодо особистої гігієни
  7. Различают спорадический (врождённый) и эндемический кретинизм (эндемический зоб).
  8. СПОРАДИЧЕСКИЙ СЫПНОЙ ТИФ
  9. Термин «спорадическая заболеваемость» означает заболевания

1. Атмосфера довіри в сім'ї. Вислуховувати дітей і давати їм правильні та ясні відповіді. Діти повинні зна­ти про статеве дозрівання все, щоб у майбутньому не відчувати страху перед чимось незнайомим.

2. Називайте статеві органи правильно. Пам'ятайте, що у людини немає органів "добрих" і "поганих".

3. Ніколи не кричіть на дитину, навіть якщо вона лається, займається мастурбацією, грає в сексуальну гру. Тут краще від реагувати жартом.

4. Не бійтесь говорити дитині правду про її народжен­ня, не говоріть про бусла та капусту.

5. Своєчасно доведіть до відома підлітка, що таке мен­струація, ерекція, полюції.

6. Розкажіть про гомо- і гетеросексуалізм, проститу­цію, хвороби, які передаються статевим шляхом.

Період статевого дозрівання характеризується вира­женою зміною ієрархії потреб, виникає потреба у повазі до себе, схваленні, визнанні, формуються естетичні по­треби, бажання самоствердження та самореалізації.

Зміна статевої поведінки й початок статевого життя вимагають зміни соціального статусу молодої людини, її приєднання до дорослих, незалежності від батьків.

Надто раннє статеве життя є соціально й психологіч­но шкідливим для подальшого розвитку підлітків.

Еріксон (1968) вважає, що основне завдання молоді — це розвиток здібності та навичок статевих відносин. Слід зазначити, що вони залежать від інтелекту, характеру.

Мастерс і Джонсон (лікарі, вчені, подружжя) — ав­тори книг "Людська сексуальна реакція", "Людська сек­суальна неадекватність" (1966, 1970), "Мастерс і Джон­сон про любов і секс" (1982), багато зробили, щоб сексу­альні відносини стали більш зрозумілими всім людям. Вони описали кілька типів статевої поведінки:

— "експериментатори", які прагнуть до збільшення кількості статевих партнерів, для них увесь світ — це великий сексуальний полігон;

— "шукачі", які в пошуках ідеалу використовують будь-які засоби, вони збільшують кількість сексуальних партнерів, щоб знайти найбільше задоволення;

— "консерватори", які дуже вибагливі у сексі, вони охоче фліртують, але не доводять справу до статевих зно­син.

У споживацькому суспільстві — багато сексу, але мало кохання, особливо взаємного. Статеве життя без шлюбу надто швидко розповсюджується в наші часи.


Дата добавления: 2015-10-19 | Просмотры: 313 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)