АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Організування

Фактична організаційна структура управління ЗАТ “ Міксфарм” наведена на рис. 3., а раціональна наведена на рис. 4.

 

 

       
 
Секретар(1)
 
 

 


Директор(1)
Рис.3. Фактична органіграма управління ЗАТ “ Міксфарм”

 

 

       
 
Секретар(1)
   
Юрисконсульт(1)
 

 


Директор(1)

 

Рис. 4. Раціональна органіграма управління ЗАТ “ Міксфарм”.

 

Таблиця 5

Фактична (раціональна) чисельність і функції посадових осіб в ЗАТ “ Міксфарм”

Посади працівників Чисельність, чол. Функції (види діяльності працівників) Відповідальність і повноваження
Факт. Раціон.
         
Директор     Здійснює загальне керівництво підприємством. До його функцій належить контроль за діяльністю підпорядкованих йому служб, підрозділів. Приймає рішення щодо розширення та реорганізації підприємства, приймає на роботу та звільняє працівників. Відповідає за виконання встановлених цілей та завдань; несе відповідальність за результати функціонування.
Заступник директора з виробництва     Контролює виробничий процес. Відповідає за забезпечення виробництва справним обладнанням, слідкує за порядком. Відповідає за результати виробництва, якість продукції, величину сировинних витрат
Головний бухгалтер     Виконує функції бухгалтерського обліку, керує фінансовим плануванням, формуванням бюджету організації. Несе відповідальність перед директором за результати фінансової діяльності організації.
Заступник директора з перевірки якості   - Контролює і перевіряє якість виробленої продукції Відповідальність перед директором за якість ліків
Заступник директора з МТП     Відповідає за забезпечення виробництва справним обладнанням. Несе відповідальність за стан обладнання, проведення заміни старого обладнання на нове.
Заступник директора з загальних питань   - Управляє постачанням сировини та збутом продукції, транспортом та охороною. Несе відповідальність за вчасне проведення постачання та збуту.    
         
Працівники бухгалтерії     Їх функціями є нарахування заробітної плати, планування бюджету, ведення документації про видатки та надходження організації. Відповідальність перед головним бухгалтером за відповідність та правильність документації, формування фінансової та статистичної звітності.
Навчальник відділу кадрів     Контролює набір на роботу працівників Відповідальний за правильність документації
Працівники відділу кадрів     Ведуть документацію щодо працівників товариства. Несуть відповідальність за правильність документації і набрання кваліфікованих працівників.
Працівники лабораторії     Здійснюють перевірку виготовлених препаратів Відповідають за якісну перевірку ліків
Начальник складу     Контролює кількість виготовленої продукції Відповідальний за кількість продукції на складі
Працівники складу     Займаються зберіганням та розподілом готової продукції та сировини. Відповідають перед начальником за зберігання та розподіл сировини та продукції.
Начальник охорони     Контролює процес охорони підприємства. Відповідає за безпеку підприємства.
Охоронці     Виконують функції охорони. Відповідають за безпеку під час їхньої робочої зміни.
Начальник відділу постачання і збуту     Контролює процес постачання і збут продукції Відповідальний за вчасне постачання і збут продукції
Диспечери     Формують графіки роботи, контролюють їх дотримання працівниками. Відповідають за точність графіків роботи, за контроль над їх дотриманням.
Водії     Здійснюють поставку виробничих ресурсів та готової продукції. Відповідають за вчасне завезення на склад ресурсів та доставку непошкодженої продукції в точки збуту.
Механіки     Виконують ремонтні роботи. Відповідають за якість проведеного ремонту.
Спеціалісти з постачання     Забезпечують виробництво постачанням необхідної сировини. Відповідають за якість доставлених ресурсів.
Спеціалісти зі збуту     Дбає за вчасне проведення збуту. Відповідає за те, щоб продукція вчасно була доставлена до споживача.
Начальник пакувального відділу -   Контролює процес пакування продукції Відповідальний за якісне пакування продукції
Працівники пакувального відділу -   Забезпечують запаковування готової продукції в упаковки. Відповідають за проведення якісного пакування без пошкодження продукції.
Начальник виробничого відділу     Складання планів щодо виробництва продукції, введення нових технологій у процес виробництва. Відповідає перед заступником з виробництва за виробництво продукції.
Працівника підрозділу виробництва онкологічних препаратів     Виробляють онкологічні лікарські препарати Відповідають за правильність і якість виробництва
Працівники підрозділу виробництва серцево-судинних препаратів     Виробляють серцево-судинні лікарські препарати Відповідають за правильність і якість виробництва
Працівники підрозділу виробництва протиалергійних препаратів     Виробляють протиалергійні лікарські препарати Відповідають за правильність і якість виробництва
Працівники підрозділу виробництва протитуберкульозних препаратів     Виробляють протитуберкульозні лікарські препарати Відповідають за правильність і якість виробництва    
         
Працівники підрозділу виробництва спазмолітичних препаратів -   Виробляють спазмолітичні лікарські препарати Відповідають за правильність і якість виробництва
Секретар     Формує картотеку інформаційних карток про основних ділових партнерів, забезпечує листування тощо. Відповідає за інформаційне забезпечення діяльності, листування тощо.
Юрисконсульт     Здійснює систематичний моніторинг законодавчих та правових актів, бере участь у проробці умов договорів. Відповідає за юридичну відповідальність документації, консультування різних правових питань.
Всього        

 


Дата добавления: 2015-09-03 | Просмотры: 661 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)