АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

МІСЦЕ ДЛЯ ЗАНЯТЬ АУТОГЕННИМ ТРЕНУВАННЯМ

Прочитайте:
  1. Автор изобретения (патентообладатель) ищет деловых людей, которые могли бы заняться производством высокоэффективного устройства для лечения болезней позвоночника.
  2. Вазоконстрикція і дія місцевих анестетиків.
  3. Вкажіть місце формування латеральної підшкірної вени.
  4. Вплив місцевих анестетиків на кровообіг.
  5. Вплив рH на дію місцевих анестетиків.
  6. Загальні та місцеві ознаки запалення
  7. ІІ. Місцеве лікування
  8. Історія місцевої анестезії.
  9. Латентний період для місцевих анестетиків.
  10. Мало місце?

Місце повинне забезпечувати комфортабельні умови. Не повинно бути дуже холодно або жарко, задушливо, шумно. Невеликий фоновий шум, як правило, не заважає заняттям; слід виключити раптовий і гучний шум. Приміщення не обов'язково повинно бути затемнене. Якщо світло з вікна заважає, можна сісти спиною до вікна. Місце для занять аутогенним тренуванням повинно бути таким, щоб людина відчувала себе в безпеці, щоб вона була упевнена, що їй не заважатимуть і не скористаються її розслабленим станом.

У міру підвищення тренованості вимоги до приміщення зменшуються.

 

Зауваження психотерапевту. Слід підкреслювати, що вимоги до місця на перших порах можуть бути різними: один може самостійно займатися у присутності інших людей, а інший буде боятися займатися, якщо в іншій кімнаті є люди і є невелика вірогідність, що хтось ввійде і перешкодить заняттю. Тому кожний займається в тих умовах, які відповідають його можливостям. Слід спонукати всіх займатися на зустрічах з інструктором, мотивуючи це тим, що, коли займаються всі, не треба когось соромитися, оскільки в цей час скептичне спостереження виключається. Сумісні заняття АТ на зустрічах з інструктором знижують вимогливість клієнтів до зовнішньої обстановки.

 


Дата добавления: 2015-10-11 | Просмотры: 374 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)